Izobraževalne storitve

Po naročilu stranke izvajam izobraževanja, delavnice in predavanja za različne ciljne skupine. Izobraževalne storitve izvedem izključno na podlagi pogodbe, ki jo pripravimo skupaj z naročnikom.

Inštrukcij trenutno ne izvajam.

Priprava na tisk in objavo

Pripravim vse potrebno za tiskanje dokumentov (oblikovanje dokumenta). Po potrebi poskrbim za lektoriranje dokumenta.

Manjše količine dokumentov tudi natisnem. Recimo seminarske naloge, diplomske naloge, enostavne letake, preproste nalepke in podobno.

Tiskam tudi na že v naprej pripravljene predloge nalepk, kot so recimo nalepke za označevanje meda in drugih čebelarskih izdelkov.

nalepke za med

Čebelarstvo

Čebelarstvo sicer ne sodi med dejavnosti podjetja Infinis Tomaž Pavlakovič s. p., vendar jo kjub temu predstavljam na tej spletni strani. Čebelarstvo ima v naši družini že dolgoletno tradicijo.

Sam čebelarim s 15 do 20 družinami na LR panjih. V sezoni 2022 sem pridelal cvetlični, akacijev in kostanjev med. Med lahko kupite pri nas doma (Rosalnice 26, 8330 Metlika) ali pa se dogovorimo za dostavo na dom.

cebelarstvo panjicebelemladi cebelar

 

Za vse dodatne informacije pošljite povpraševanje na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..